Cautare

21150 de rezultate pentru "energia eoliana in romania" (7.31 secunde)
Gazele se scumpesc cu 12,5 %si energia cu 4,4 %, a anuntat joi Autoritatea Nationala de Reglementare in domeniul Energiei (ANRE). Noile tarife vor intra in vigoare de la 1 iulie.
Guvernul va selecta o firma de audit care sa verifice la Electrocentrale Bucuresti, furnizorul de energie termica in Capitala, structura costurilor si posibilitatile de reducere a cheltuielilor, a anuntat premierul Tariceanu, la finalul discutiilor de marti cu primarii din municipiul Bucuresti.
 În comparatie cu anii trecuti, craiovenii care vor beneficia de ajutoare de încalzire, în perioada 1 noiembrie 2008 - 31 martie 2009, trebuie sa aduca si acte doveditoare privind veniturile familiei din luna anterioara depunerii dosarului.
Consumatorii casnici oradeni pot avea un traseu optim la plata pentru energia electrica. Factura la energie electrica poate fi redusa semnificativ daca stim ce cantitate de electricitate consumam in medie lunar si daca alegem corect tariful reglementat.
Bursele americane au deschis sedinta de vineri in scadere, dupa declinul din ziua precedenta de tranzactionare, in contextul in care preturile de consum din Statele Unite au urcat in ianuarie, pentru prina data din iulie 2008, in contextul in care energia s-a scumpit.
"In sistemul feroviar sunt datorii de 1,2 miliarde lei la energia electrica.
Exceptie facand reprezentantii bancilor comerciale care si-au dorit in mod expres sa nu fie citati nominal (au fost folosite estimarile bancilor din top 10 sistem bancar) si pe cei ai Bancii Centrale, au mai raspuns acestui chestionar in afara unor profesori de economie din cadrul ASE, Laurian Lungu (senior partner Macroanalitica) Andreea Vass (consilier al premierului), Cristian Orgonas (economist, proprietarul blogului Khris.ro).
Germania este la ora actuala singurul stat industrializat decis sa renunte pentru totdeauna la energia nucleara, din cauza riscurilor inerente pe care le presupune folosirea acestei tehnologii, transmite AP, citata de Agerpres.
Divizionara A de baschet masculin, Energia Rovinari, s-a reunit ieri cu doar noua jucatori. ... Sarbul considera ca pivotul recent adus va ajuta echipa in retur. "In varf de forma e mai bun decat Steffel.
Cele doua echipe de handbal masculin de seniori din Oltenia, Energia Lignitul Targu Jiu (Liga Nationala) si CS Universitatea Craiova (Divizia A) au disputat ieri un joc scoala in Banie, in Sala Sporturilor "Ion Constantinescu".
Liga Nationala de handbal masculin se reia astazi, de la ora 18.00, cu jocul din etapa a XII-a dintre Dinamo Municipal Calarasi (locul 5, 13 puncte) si Energia Pandurii Targu Jiu (locul 4, 13 puncte).
Energia Rovinari isi joaca astazi, de la ora 18.00, in mare masura, calificarea in play-off, la Brazi, in compania vicecampioanei CSU Asesoft Ploiesti.
Jucatorii antrenati de Andelko Mandic si Marius Toma intalnesc, in deplasare, de la ora 18.00, formatia Gaz Metan Medias, in cadrul etapei a 22-a din Divizia A.
Cu un moral foarte bun dupa victoria din etapa trecuta, cand au invins in deplasare rivala de-o viata, Dinamo Bucuresti, baschetbalistii de la SCM-U Craiova vor sa castige si meciul de astazi, cu CSU Atlassib Sibiu, de pe teren propriu, programat de la ora 19.00.
Dupa ce a calificat Energia Rovinari in play-off, antrenorul Slobodan Nikolic negociaza prelungirea intelegerii cu gruparea gorjeana. Tehnicianul sarb garanteaza o clasare in primele trei locuri sezonul viitor, cu conditia pastrarii lotului actual plus aducerea unui pivot de valoare.
Mai mult, modelul este iluminat de LED-uri, tehnologie relativ noua in domeniu. Datorita acestui fapt consumul scade cu 50%, dar sa nu uitam ca si cantitatea de caldura degajata este direct proportionala cu energia consumata. ... Traditional, in cazul ecranelor iluminate cu neoane, lumina poate fi ori oprita, ori pornita.
"Absenta orizontului evenimentelor inseamna ca gaurile negre nu exista, nu in sensul unor regiuni din care lumina nu poate evada la infinit" sustine fizicianul, in varsta de 71 de ani, intr-o noua lucrare.
Fluourina aduce beneficii in cazul unor tulburari fizice legate de metabolismul calciului si fluorului: se va folosi, asadar, in probleme ale unghiilor, dintilor si oaselor, precum decalcifiere, carii, artrite, artroze, osteoporoze. La nivel mental ajuta la concentrare si "canalizeaza forta intuitiva a mintii in activitate fizica":
Maria Chirila si Dragos Anutei participa zilele acestea la In cadrul Festivalului de Spiritualitate si Terapii Complementare, "A Noua Dimensiune", organizat in incinta Salii Dalles, la etajul I. ... In afara dispozitivelor orgonice, mai puteti gasi la standul celor doi si sapunuri hand-made bio.
TEHNICI FENG SHUI PENTRU DRAGOSTE • Feng Shui este o veche traditie care face legatura intre felul in care sunt puse lucrurile in ordine si efectele pe care acestea le au asupra vietii celor care locuiesc in casa.
google-analytics.com